Abigaël Ama
Music for the Soul


BLOG


Terug naar overzicht

14-05-2024

Lieve mensen, welkom op mijn blog.

Ik kan niet eens beginnen uit te leggen hoe enthousiast ik ben om deze ruimte met jullie te delen. Dit is waar ik als klein meisje altijd al van droomde. Voor degenen die mij nog niet kennen, mijn naam is Abigael Ama, violiste, zangeres en sing-and-songwriter

Muziek is altijd een essentieel deel van mijn leven geweest - het is mijn passie, mijn droom, mijn alles. En vanaf september zal ik een van de meest opwindende stappen van mijn muzikale reis zetten: ik begin aan mijn Master in Contemporary Performances (met de focus op productie) aan het Berklee College of Music in Valencia. Het voelt echt als een droom die uitkomt om muziek te studeren, en nog meer om dat te doen aan het prestigieuze Berklee.

Ik kan echt niet wachten om me onder te dompelen in de lessen, vooral die waarbij ik zal leren produceren. Ik heb zoveel ideeën in mijn hoofd en zoveel teksten geschreven, en nu ben ik dankbaar dat ik zal leren hoe ik ze zelf kan produceren. Een van de dingen waar ik het meest naar uitkijk zijn de lessen over ritme en akkoord progressies, het uitbreiden van mijn muzikale netwerk in Spanje en natuurlijk het uitbrengen van nieuwe muziek en het ontwikkelen van mijn identiteit als artiest.

Tijdens mijn studie zal ik werken aan mijn eerste album, naast de singles die ik al klaar heb. Ik wacht alleen nog op goedkeuring van verschillende fondsen die mij kunnen ondersteunen bij het betalen van mijn schoolgeld voor mijn master. En via deze blog wil ik jullie allemaal op de hoogte houden van mijn reis: hoe het met me gaat, wat er door mijn hoofd gaat, hoe ik nieuwe muziek ontdek, welke ontwikkelingen ik als artiest doormaak, en wat ik allemaal tegenkom. Laten we samen deze reis maken, met alle ups en downs, en laten we genieten van de rit!

Veel liefs,
Abigaël AmaTerug naar overzicht